Ókeypis kynningartími / Free introduction to Tango

Í Kramhúsinu:
Ókeypis kynningartími í tangó á föstudögum kl. 20:00-21:00 á undan milongunni. Allir velkomnir, einstaklingar og pör.  Kennt verður á ensku.  Þátttekendum í kynningartímanum er boðið að vera áfram á milongunni (kl. 21:00-24:00) án endurgjalds.

In Kramhúsið:
Free introductory tango class, taught in English,  on Fridays between 20:00-21:00, before the milonga. Everyone is welcome, single dancers and couples.  Participants in the class are invited to stay on for the milonga (21:00-24:00) free of charge.

To find Kramhúsið:  As you stand on the corner of Skólavörðustígur and Bergstaðastræti look for the car park facilities at  Bergstaðastræti 6.  On the other side of the road (on the right hand side of the Red Cross Shop) walk up a small alley (the one on the left, decorated with a pink bird)  and you will see Kramhúsið.

One thought on “Ókeypis kynningartími / Free introduction to Tango”

Skildu eftir svar

Netfang þitt verður ekki birt. Nauðsynlegir reitir eru merktir *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.