Milonga El Cramo (júlí-október)

Milonga El Cramo.

(Please scroll down for English).

Tangófélagið býður upp á milongur á föstudögum í Kramhúsinu, Skólavörðustíg 12 (gengið inn frá Bergstaðastræti).  Fyrst um sinn verða þær 2 klst. langar frá  kl. 21:00-23:00.  Á undan milongunni, kl. 20:30, er boðið upp á 30 mínútna praktíku.

(Félagið býður einnig upp á milongur á þriðjudögum í Iðnó.   Upplýsingar um þriðjudagsmilongurnar eru hér).

Vinsamlegast smellið hér til að sjá upplýsingar um gjöld og nýtt áskriftartímabil (1. júlí – 30. október). 

Án áskriftar er aðgangseyrir 1000 kr.

———————————-

Tango Club Reykjavik organizes milongas in Kramhúsið (Skólavörðustígur 12, off Bergstaðastræti) on Fridays.  To begin with the milongas will be 2 hours long from 9 pm – 11 pm .  30 minutes before the milonga (at 8:30 pm there is a Practica (please click here for infomation).

(There are also milongas on Tuesdays in Iðnó.  Please click here for information about the Tuesday milongas).

Please click here for information about entrance fee and subscription to Tuesday and/or Friday milongas.

To find Kramhúsið:  As you stand on the corner of Skólavörðustígur and Bergstaðastræti look for the car park facilities at  Bergstaðastræti 6.  On the other side of the road walk up a small alley (the one on the left, decorated with a pink bird)  and you will see Kramhúsið.

4 thoughts on “Milonga El Cramo (júlí-október)”

Skildu eftir svar

Netfang þitt verður ekki birt.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.