Milonga El Cramo frá og með 26. júní

Milonga El Cramo.

Please scroll down for English.

Tangófélagið býður félagsmönnum sínum uppá
milongur á föstudögum í Kramhúsinu Skólavörðustíg 12 (gengið inn frá Bergstaðastræti) kl. 21:00-24:00.
(Félagið býður einnig upp á milongur á þriðjudögum í SÍM-húsinu.    Upplýsingar um þriðjudagsmilongurnar eru hér).

Í samræmi við nýja reglugerð Heilbrigðisráðuneytisins hafa allar sóttvarnarreglur á milongum Tangófélagsins verið felldar niður
(gildir frá og með 26. júní 2021).

Nýtt áskriftartímabil hófst 22. janúar og stendur að óbreyttu til loka ágúst.  Vinsamlegast athugið.  Áskriftartímabilið var áður auglýst til loka maí en hefur nú verið framlengt til loka ágúst.  Upplýsingar um áskrift eru hér.   Án áskriftar er aðgangseyrir 1000 kr, en frítt fyrir 30 ára og yngri.  Áskrift býðst félagsmönnum  sem greitt hafa árgjald.

Hægt er að senda greiðslu með millifærslu á bankareikning Tangófélagsins og tölvupóstkvittun á netfangið: tangofelagid@gmail.com með skýringu á því fyrir hvað verið er að greiða. Ekki er tekið við greiðslukortum við innganginn. Millifærsla er þægilegasti greiðslumátinn fyrir Tangófélagið. Bankanúmer:  0303-26-002215 Kt: 480500-3180.

———————————-

Tango Club Reykjavik organizes milongas in Kramhúsið (Skólavörðustígur 12, off Bergstaðastræti)
on Fridays at 9 pm – 12 pm.
(There are also milongas on Tuesdays in SIM-House.  Please click here for information about the Tuesday milongas).

In accordance with new regulations from the Icelandic health authorities milongas of the Tango Club are no longer constrained by any Covid-related sanitary measures (valid from June 26th 2021).

Members of the club can buy a subscription to Friday milongas in Kramhúsið.  The subscription period starts on January 22nd and ends at the end of August.  Please notice that the subscription period was originally advertised as ending at the end of May but has now been prolonged until the end of August.   Please click HERE for information about subscription.  Without subscription the entrance fee for one milonga is ISK 1000.  For those who are 30 years of age or younger admission is free.  Please read here about the  membership fee.

CreditCards are not accepted at the entrance door. It is possible to deposit payment to the bank account of the Tango Club. Please send a note to tangofelagid@gmail.com with an explanation of the payment.

The numbers are as follows: Id. No. (Kennitala): 480500-3180. Banknumbers (Bank  –  Ldgr.  –  Acct.-No.):  0303 – 26 – 002215.

To find Kramhúsið:  As you stand on the corner of Skólavörðustígur and Bergstaðastræti look for the car park facilities at  Bergstaðastræti 6.  On the other side of the road (on the right hand side of the Red Cross Shop) walk up a small alley (the one on the left, decorated with a pink bird)  and you will see Kramhúsið.

Skildu eftir svar

Netfang þitt verður ekki birt. Nauðsynlegir reitir eru merktir *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.